Over Strackee - Foto 1 - Ons kantoor aan de Keizersgracht 101 te Amsterdam Ons kantoor aan de Keizersgracht 101 te Amsterdam

Bouwadviesbureau Strackee is een adviesbureau voor bouwconstructies gevestigd aan de Keizersgracht  in Amsterdam.

De hoofdactiviteit van het bureau is het adviseren in alle voorkomende constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw en kleine waterbouwkundige werken, zowel voor nieuwbouw als bij renovatie/restauratie. Het bureau wordt ook regelmatig ingeschakeld met betrekking tot schade-analyses, haalbaarheidsstudies en second opinions.

Ons bureau is opgericht in 1962 en telt nu 25 deskundige medewerkers, waaronder tekenaars, constructeurs, projectleiders en constructief ontwerpers. In de afgelopen 55 jaar heeft het bureau een breed scala van werken tot stand gebracht, variërend van grote utilitaire projecten tot kleine verbouwingen.

Ons bureau onderscheidt zich door de grote ervaring in binnenstedelijke nieuwbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben  een klantgerichte aanpak met veel persoonlijk contact en een grote mate van betrokkenheid.

Bouwadviesbureau Strackee heeft een samenwerkingsverband met Pieters Bouwtechniek te Haarlem. Hiermee is onze slagkracht en flexibiliteit vergroot, en hebben we toegang tot diverse bouwdisciplines.