Missie en visie - Foto 1 - Woongebouwen Centrumplan Zuid - Amsterdam Osdorp Woongebouwen Centrumplan Zuid - Amsterdam Osdorp

Constructief ontwerp
Adviseren in bouwconstructies is voor ons meer dan het maken van rekensommen. De nadruk ligt op het zoeken naar de optimale oplossing, veelal door alternatieven in bouwsystemen en technieken.

Wij beschouwen vooral het “meedenken” met de opdrachtgever en overige bouwteampartners tot een van de belangrijkste taken van een creatieve adviseur.

Binnen het bouwproces is het kiezen van een juiste denkrichting tijdens het eerste schetsontwerp van essentieel belang. Daarom vinden wij het belangrijk om zo vroeg mogelijk in het bouwproces betrokken te worden.

Door het aanleveren van diverse alternatieven van constructiemethoden en materiaalgebruik wordt – in overleg met de architect – gestreefd naar een geëigende draagstructuur, die naast de technische aspecten ook mede beeldbepalend is.

Opdrachten
Zowel op het gebied van opdrachtgevers als projecten streven wij naar een grote diversiteit.

Kwaliteit
Alle werken binnen Bouwadviesbureau Strackee worden afgehandeld volgens de kwaliteitsnorm EN-ISO 9001.
Het kwaliteitsdenken verhoogt de proceskwaliteit, wat leidt tot een beter product. Voor de opdrachtgever is het hele proces van voorlopig ontwerp tot realisatie van het ontwerp goed te volgen, en men kan ons bureau gedurende het proces daarop aanspreken.