Actueel

Strackee is altijd in beweging. Ons werk, de organisatie en het team werken voortdurend aan innovatie in de bouw. Ontdek hier wat ons beweegt en wat wij zoal in samenwerking met onze partners en opdrachtgevers bereiken.

Met de feestdagen in zicht willen we graag stilstaan bij het afgelopen jaar. Een jaar vol prachtige projecten en vruchtbare samenwerkingen. Maar ook een jaar van een hecht, goed op elkaar ingespeeld team binnen Strackee. We zijn trots op de diversiteit aan projecten waaraan we hebben mogen bijdragen in 2023.

De bouw staat voor grote uitdagingen daar waar het gaat om toekomstbestendig en duurzaam bouwen. Dat vraagt om creativiteit en durven denken buiten de gebaande paden. Strackee staat bekend als een betrouwbaar en kundig adviesbureau op het gebied van bouwconstructies, met een duidelijke focus op functionaliteit, kosteneffectiviteit en een betere toekomst voor het milieu en de maatschappij.

In onze adviezen streven we naar oplossingen die niet alleen bouwtechnisch efficiënt zijn, maar waar we ook de ecologische impact kritisch tegen het licht houden en waarbij we de opdrachtgever meenemen in duurzame alternatieven. Bij de totstandkoming van een goed constructief advies horen wat ons betreft twee belangrijke thema’s: duurzaamheid en innovatie. Het is erg leuk om te zien hoe deze thema’s steeds vaker geïntegreerd worden binnen onze projecten.

Kijkend naar het komende jaar zien we dat de productie van de woningbouw nog steeds onder druk staat. Vanuit ons gevarieerde opdrachtenpakket met een mooie mix van woningbouw, utiliteitsbouw renovatie en restauratie zien we het komende jaar met vertrouwen tegemoet. Graag bouwen we met onze opdrachtgevers en relaties aan een mooie duurzame toekomst.

Namens het gehele Strackee-team willen we u hartelijk bedanken. Met het team zijn we er weer in geslaagd een gevarieerd opdrachtenpakket te verwerven voor komend jaar. Wij danken u voor het vertrouwen in ons en wensen u en uw naasten hele fijne feestdagen en een gezond 2024 toe.

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Nieuws

Bekijk hier het meest recente nieuws van Strackee. Op de pagina nieuwsberichten vind je het totaaloverzicht.

Nieuwsbrief

Eens per jaar maakt Strackee de nieuwsbrief met terugblik en vooruitzicht op. Wil je deze teruglezen. Bekijk ze hier.

Publicaties

Publicaties van de projecten, ontwerpen en innovaties van Strackee en partners. Ontdek ze hier.

Vakprijzen

Vakprijzen en eervolle vermeldingen welke Strackee de laatste jaren heeft behaald. Bekijk ze hier.

Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: