Actueel

Strackee is altijd in beweging. Ons werk, de organisatie en het team werken voortdurend aan innovatie in de bouw. Ontdek hier wat ons beweegt en wat wij zoal in samenwerking met onze partners en opdrachtgevers bereiken.

De bouw staat voor grote uitdagingen daar waar het gaat om toekomstbestendig en duurzaam bouwen. Dat vraagt om creativiteit en durven denken buiten de gebaande paden. Strackee staat bekend als een betrouwbaar en kundig adviesbureau op het gebied van bouwconstructies, met een duidelijke focus op functionaliteit, kosteneffectiviteit en een betere toekomst voor het milieu en de maatschappij.

In onze adviezen streven we naar oplossingen die niet alleen bouwtechnisch efficiënt zijn, maar waar we ook de ecologische impact kritisch tegen het licht houden en waarbij we de opdrachtgever meenemen in duurzame alternatieven. Bij de totstandkoming van een goed constructief advies horen wat ons betreft twee belangrijke thema’s: duurzaamheid en innovatie. Het is erg leuk om te zien hoe deze thema’s steeds vaker geïntegreerd worden binnen onze projecten.

Nieuws

Bekijk hier het meest recente nieuws van Strackee. Op de pagina nieuwsberichten vind je het totaaloverzicht.

Nieuwsbrief

Eens per jaar maakt Strackee de nieuwsbrief met terugblik en vooruitzicht op. Wil je deze teruglezen. Bekijk ze hier.

Publicaties

Publicaties van de projecten, ontwerpen en innovaties van Strackee en partners. Ontdek ze hier.

Vakprijzen

Vakprijzen en eervolle vermeldingen welke Strackee de laatste jaren heeft behaald. Bekijk ze hier.

Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: