Innovatie

Ontwikkeling is vooruitgang! Bij Strackee houden we van een onderzoekende houding. We moeten en willen met de tijd mee. Door ruim 60 jaar advieservaring hebben we voldoende zelfvertrouwen en kennis om onszelf de vraag te stellen of het niet anders kan en moet! We vertrouwen nog steeds op de wet van Newton maar vinden het belangrijk om alternatieve maatwerkoplossingen te onderzoeken. Maatschappelijke vraagstukken zoals aardbevingsbestendig bouwen, kadeherstel en construeren in hout zijn van die onderwerpen waar wij graag innoverende oplossingen voor aandragen.

Challenge houten funderingen

Funderingsherstel kan een enorme kostenpost zijn, maar wij zien het als een ongekende kans! We hebben de krachten gebundeld met onze partner VDM om een methode voor toekomstbestendig circulair funderingsherstel te ontwikkelen. Lees hier meer.

Spouwdonut

Het ontwerp van de Spouwdonut, ontwikkeld door Strackee, behelst het verstijven van houten vloeren vanaf de buitenzijde met Bowtie-ankers en het koppelen van de spouwmuur met het vloerveld. Lees hier meer.

Kade 2.020

Een ontwikkeling van het consortium Kade 2.020 waarin Strackee een belangrijke rol heeft gespeeld bij de controle van de bestaande kademuren en het ontwerpen van de tijdelijke voorzieningen in de verschillende bouwfases. Lees hier meer.

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem contact met ons op

Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: