Constructief met oog voor detail

Strackee is al 60 jaar een betrouwbare adviseur. Wij leveren hoogwaardig constructief advies waarbij de wensen van de klant centraal staan. Goed adviseurschap gaat verder dan sommetjes en tekeningen maken. Wij begrijpen de taal van de architect, bouwfysicus en installatieadviseur en streven altijd naar optimalisaties in het ontwerpproces.

Visie

Strackee is hét adviesbureau voor binnenstedelijke bouwconstructies. Wij voelen ons thuis in de gebouwde omgeving. Door jarenlange ervaring hebben we kennis van de stad en weten we hoe je daar kunt bouwen. De combinatie met onze ruime kennis op het gebied van renovatie, restauratie, herbestemming maar ook nieuwbouw maakt ons tot een betrouwbare allround partner voor alle constructieve vraagstukken. Wij dagen onszelf continu uit standaard oplossingen te ontstijgen met creatieve en duurzame constructieve adviezen.

Missie

Wij willen met een compacte groep ingenieurs hoogwaardig advies verlenen in de bouwtechniek. Met ruim 60 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd in het bouwen in een binnenstedelijke omgeving. Wij bieden onze adviseurs door kennisdeling een plek in een lerende organisatie, waarin zij zichzelf kunnen onderscheiden en ontwikkelen. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op korte lijnen, persoonlijk contact en duurzame, technisch slimme oplossingen in al onze constructieve adviezen.

anders-vestergaard-jensen-llgfjjdsfwo-unsplash

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem contact met ons op

Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: