Hét bouwadviesbureau
voor binnenstedelijke
bouwconstructies.

Wij voelen ons thuis in de gebouwde omgeving. Door jarenlange ervaring hebben we kennis van de stad en weten we hoe je daar kunt bouwen. De combinatie met onze ruime kennis op het gebied van renovatie, restauratie, herbestemming maar ook nieuwbouw maakt ons tot een betrouwbare allround partner voor alle constructieve vraagstukken.

Strackee - bouwadviesbureau - projectleiders in de bouw

Constructief en duurzaam bouwadvies.

Bouwadviesbureau Strackee is een adviesbureau voor bouwconstructies gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam.

De hoofdactiviteit van het bureau is het adviseren in alle voorkomende constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw en waterbouwkundige werken, zowel voor nieuwbouw als bij renovatie en restauratie. Wij worden regelmatig ingeschakeld met betrekking tot schade-analyses, haalbaarheidsstudies en second opinions.

Strackee is opgericht in 1962 en telt ca. 25 deskundige medewerkers, waaronder tekenaars, constructeurs, projectleiders en constructief ontwerpers. In de afgelopen 60 jaar heeft het bureau een breed scala van werken tot stand gebracht, variërend van grote utilitaire projecten tot kleine verbouwingen.

We onderscheiden ons door de grote ervaring in binnenstedelijke nieuwbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben een klantgerichte aanpak met veel persoonlijk contact en een grote mate van betrokkenheid.

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem contact met ons op

Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: