Organisatie

Strackee is een betrouwbaar en onafhankelijk ingenieursbureau met veel ervaring in het binnenstedelijke. Met circa 25 deskundige medewerkers zijn wij in staat projecten op elke schaal flexibel en doelgericht aan te pakken. Wij adviseren graag in alle facetten van het proces, van initiatief tot en met oplevering. Onze dienstverlening richt zich op de woning- en utiliteitsbouwbouw en (grootschalige) renovaties. Samenwerking tussen de diverse disciplines buiten ons vakgebied vinden wij vanzelfsprekend en is noodzakelijk voor een optimaal product. Strackee heeft in de afgelopen 60 jaar een grote bijdrage geleverd aan de bebouwde omgeving en daar zijn we trots op!

We onderscheiden ons door de grote ervaring in binnenstedelijke nieuwbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben een klantgerichte aanpak met veel persoonlijk contact en een grote mate van betrokkenheid.

strackee team constructeurs modelleurs bouwadviesbureau

Directie

Strackee is opgericht in 1962 en wordt sinds 2003 geleid door Willem Blokdijk en Bouwe Olij. Beiden hebben veel praktijkervaring als constructief ontwerper. De directietaken zijn tussen beide heren verdeeld. Strackee wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur wat zorgt voor onderlinge betrokkenheid en directe lijnen bij het nemen van besluiten.

Specialisten

Ons team specialisten telt circa 25 deskundige medewerkers, waaronder tekenaars, constructeurs, projectleiders en constructief ontwerpers. In de afgelopen 60 jaar heeft het bureau een breed scala van werken tot stand gebracht, variërend van grote utilitaire projecten tot kleine verbouwingen.

Strackee - bouwadviesbureau Amsterdam -constructeurs modelleurs

Certificering

Strackee is sinds 2010 ISO 9001 gecertificeerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem borgt een aansluiting en afstemming op de eisen en wensen van de opdrachtgever en belanghebbenden. Door onze certificering dwingen wij onze processen continu te verbeteren en staan we garant voor het kwaliteitsniveau van ons product.

Samenwerkingsverband

Strackee is sinds 2003 een samenwerking aangegaan met Pieters Bouwtechniek.

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Neem contact met ons op

Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: