Bouwadviesbureau Strackee viert haar 60-jarige jubileum!

 In Nieuws

Afgelopen 1 april vierde Strackee feest. Precies 60 jaar geleden werd het bureau opgericht als NV Bouwadviesbureau v/h J.L.H. Strackee. Ook de betrekking van het grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Centrum (1970), het structurele samenwerkingsverband met Pieters Bouwtechniek (2003) en de uitbreiding van het bureau met een nieuw logo en een nieuwe website (2019), zijn mijlpalen in de geschiedenis van het bureau die het noemen waard zijn.

Mede door het prachtige weer en het interessante programma (een tocht langs talloze roemruchte projecten van Strackee), is het een gedenkwaardige jubileum geworden waar wij met veel plezier naar terugkijken. Als aandenken is er daarnaast een prachtig schilderij van het kantoor gemaakt, welke te bewonderen is op het kantoor, en heeft iedereen een eigen, uniek bedrukte Dopper Drinkfles cadeau gekregen.

Omdat wij vol trots terugkijken op de vele mooie projecten die Strackee in de afgelopen 60 jaar heeft gerealiseerd – en dit graag met jullie delen, hebben we de website aangevuld met interessante, nieuwe pagina’s. Ook zullen we in de nabije toekomst nog komen met een trip down memory lane. Houd de website dus in de gaten!

Recente berichten
Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: