Woningbouw

Dit woonhuis is in nauwe samenwerking met de architect tot stand gekomen. Het huis is ontworpen als een verticale tuin om ruimte te geven aan de flora en fauna in een dichtbebouwde omgeving. Dit heeft geresulteerd in een niet alledaags ontwerp. De basis is een “eenvoudig” casco dat is opgebouwd uit geprefabriceerde vloerelementen op stalen kolommen en kalkzandsteen. De woning is gefundeerd op in het werk gestorte funderingsbalken op prefab palen.

Opdrachtgever

Particulier

Architect

Marc Koehler

opleveringstermijn

2008

Omvang

Kantoren: 5920 m²
Onderwijsruimte: 4230 m²
Bouwkosten € 11.100.000
Constructieve bouwsom € 900.000

Fotograaf

Marcel van der Burg/primabeeld

Gerelateerde projecten
Contact

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Zoeken: